Omgeving

Het zondagsschooltje is mooi gelegen in een afwisselend weide- en bosgebied zogenaamd coulissenlandschap met volop fiets en wandelmogelijkheden.
Ideaal voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden!
Aalten is gelegen in de Achterhoek in de driehoek Doetinchem, Winterswijk en Bocholt (Dld) en heeft een knus centrum met diverse winkels, cafés, gezellige terrasjes en eetgelegenheden.

Eén van de natuurgebieden die de gemeente Aalten rijk is ligt op loopafstand (< 1 kilometer) van het vakantiehuisje, dit is namelijk ’t Loohuis (12 ha) dat in het bezit is van Natuurmonumenten. Middenin het vrij toegankelijke bos ligt een vennetje. Dit natuurgebied is te bereiken via een wandelpaadje.

Verderop in buurtschap de Haart liggen de Ringkampsbulten, een klein, voor het merendeel uit laag hout bestaand bos in een enigszins heuvelachtig terrein.
De Ringkampsbulten is met 41 meter boven NAP het hoogste punt van Aalten. De omgeving kenmerkt zich door opvallende hoogteverschillen. De steilranden en glooiingen in het terrein zorgen voor aantrekkelijke zichtlocaties.
Ook dit ligt op loopafstand.